summer body challenge

sadržaj programa

am fitness program

plan treninga i ishrane

Kompletno izrađen plan ishrane i treninga uklopljen sa vašim dosadašnjim angažovanjem.

video materijal fitness

Video materijal

Razrađen video materijal sa primerima vježbi i njihovim pravilnim izvođenjem

fitness

podrška i komunikacija

Konstanta komunikacija i pračenje napretka uz stalnu podršku i bodrenje

KOME JE NAMijENJEn?

Ovaj program je namijenjen svima koji žele promjene , svima kojima treba pomoć i edukacija o zdravoj ishrani i treningu. Učesnici izazova mogu biti muškarci i žene bilo koje dobi koji žele započeti sa svojim putovanjem ka zdravijem načinu života, zdravoj ishrani. Parovi koji će jedni drugima biti podrška u ostvarenju ciljeva. Izazov je pored početnika i rekreativaca namijenjen i za sve osobe koje već imaju iskustva po pitanju ishrane i treninga te svoj izgled i znanje žele unaprijediti na jedan veći nivo. Namjenjen je za sve one koji se muče u nastojanju da izgube višak kilograma ili onima koji žele izgraditi mišićnu masu. Svima koji su pokušavali različitim dijetama i treninzima postići rezultate,ali nisu bili uspješni u tome.

summer body CHALLENGE

120 €

Vaš uspeh je moj uspeh, u borbi sa kilogramima, slabim samopouzdanjem i nesigurnošću, najbolji ste prijatelj sami sebi, ali bez podrške ne biste postigli svoj cilj. Zbog toga sam ja tu.
Antonio Matković

O MENI

Ja sam Antonio Matković i preko 11 godina se aktivno bavim vašim izgledom. Imam jedan cilj a to je da ostvarim vaše snove. Nije bitno ko ste ni odakle ste, najvažnije je da želite promjenu i da pogledate novog sebe u ogledalu.

KONTAKT

antoniomatkovic46@gmail.com