AM PROGRAM

DA LI TI JE POTREBAN OVAJ PROGRAM?

Program je namjenjen svakome ko smatra da su fizička aktivnost i adekvatan plan ishrane najbolji pokazatelji zdravog i srećnog života. Nisi zadovoljan svojim fizičkim izgledom, treba ti podrška i motivacija, želiš novi osmeh na svom licu, želiš da se okreću za tobom i prvenstveno da veruješ u svoj napredak? Onda si na pravom mestu. Vreme je za promjenu, i ta promjena ne mora da počne od ponedeljka, već može i danas.

kombinovani
program

Programi koji podrazumevaju kombinaciju treninga sa ishranom i na takav način daju najbolje rezultate. Prednost online treninga je da trenirate u vremenu kada Vama odgovara.

PLAN TRENINGA ISHRANE

70 €

tROMEJSEČNI PAKET

160 €

6 WEEK PREMIUM PROGRAM

100 €

GLUTEUS (BOOTY) PROGRAM

70 €

zašto online program?

80% ljudi koji krenu sa treningom odustanu nakon nekoliko sedmica, a razlog je jer ne uvidjaju promene i od obaveza ne stižu na treninge. Ono po čemu se online trening sa mnom izdvaja jeste što trenirate kada vama odgovara u uslovima koje vi odaberete i ono najvažnije, svake sedmice mi dostavljate rezultate - obim vašeg tela i na taj način proveravamo kako napreduju rezultati.

ISHRANA

Individualni plan ishrane podrazumjeva određenu količinu nutrijenata koji se određuju na osnovu tjelesnih potreba klijenta. Ovaj program podrazumjeva da dobijate plan ishrane koji obuhvata količinu i kalorije obroka sa detaljnim prikazom unosa hrane u toku dana. Takođe se određuje vreme konzumiranja namirnica koje zavisi od pojedinca i njegovog metabolizma. Ovakav pristup ishrani se redukuje nakon određenog vremenskog perioda i na taj način prilagođava nastalim promjenama.

PLAN ISHRANE

50 €

O MENI

Ja sam Antonio Matković i preko 11 godina se aktivno bavim vašim izgledom. Imam jedan cilj a to je da ostvarim vaše snove. Nije bitno ko ste ni odakle ste, najvažnije je da želite promjenu i da pogledate novog sebe u ogledalu.

KONTAKT

antoniomatkovic46@gmail.com