oporavak

nije vreme da odustaneš!

Trenirati i biti fizički aktivan se podrazumjeva ako želimo da živimo zdrav život. Pokrenuti se i održavati kontinuitet nije lako.

Posebno je teško osobama sa određenim invaliditetom. Neprilagođene teretane, sprave i nepristupačni prilazi, ne možemo promjeniti svijet, ali možemo promjeniti sebe

Ne dozvolite ničemu da bude prepreka. Izadjite iz zone komfora u zonu ostvarivanja snova.

Tu sam da vam pomognem, da na sopstvenom primjeru pokažem da ništa nije nemoguće. Život je jedan, tjelo imamo jedno, s toga je neizbežno brinuti o njemu.

Tu sam da vam napravim plan treninga, da uz moju pomoć naučite kako koristiti koju spravu i da prilagodim ishranu vašim potrebama.

zajedno do novog cilja

Vreme je da prebrodimo krize zajedno. Svesni ste da vas uvek razume neko ko je prošao isto što i vi. To je najbolji razlog zašto svoj oporavak da započnete upravo sa mnom jer nije isto kada vam neko kaže da vas razumije i kada neko stvarno razumije i zna o čemu pričate jer priča poučen sopstvenim iskustvom.

OPORAVAK

50 €

O MENI

Ja sam Antonio Matković i preko 11 godina se aktivno bavim vašim izgledom. Imam jedan cilj a to je da ostvarim vaše snove. Nije bitno ko ste ni odakle ste, najvažnije je da želite promjenu i da pogledate novog sebe u ogledalu.

KONTAKT

antoniomatkovic46@gmail.com