MOJA PRIČA

KAKO JE TO BITI BORAC?

Ko je Antonio? Ponekad ni sam ne znam, ali slijedi ono što znam.
Zovem se Antonio, živim i radim u Tivtu. Kao pobornik zdravog života i ljubitelj adrenalina, aktivno se bavim raznim sportovima, a u teretani aktivno treniram 11 godina.

Kako u životu ne ide sve po planu i želji, adrenalinske aktivnosti prekinula je saobraćajna nesreća. Prilikom pada sa motora su mi , između ostalih povreda, polomljeni kičmeni pršljenovi pa sam korisnik invalidskih kolica. Poslije nezgode, životne ugroženosti, uslijedio je oporavak koji, blago rečeno, nije bio lak.

Siguran sam da ove priče o meni ne bi ni bilo da nisam bio fizički aktivan, u dobroj formi, fizički spreman da podnesem sve što je slijedilo poslije nesreće.

MOJA ŽELJA I NAMJERA

je da pomognem, podržim i podjelim svoje znanje i iskustvo sa svima koji žele da žive uravnotežen, zdrav i aktivan život.

NIJEDAN OPORAVAK NIJE LAK

Kako nismo uvek u situaciji da biramo životni put, ni ja nisam izabrao kolica, ali želim da budem najbolja verzija sebe.

Ukoliko je i vas zadesila teška sudbina i oporavak vam je sledeći korak, voljan sam da sa vama podelim svoje iskustvo

O MENI

Ja sam Antonio Matković i preko 11 godina se aktivno bavim vašim izgledom. Imam jedan cilj a to je da ostvarim vaše snove. Nije bitno ko ste ni odakle ste, najvažnije je da želite promjenu i da pogledate novog sebe u ogledalu.

KONTAKT

antoniomatkovic46@gmail.com